Rybí filé po švédsku

40 min.
Švédsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
19 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
381 mg
Cukr
693 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vroucí vody vložíme osolené rybí filé a krátce povaříme.
  • 2
    Vyjmeme maso a vývar ponecháme k dalšímu použití.
  • 3
    Připravíme v hrnci světlou jíšku ze dvou lžic másla a mouky, zalijeme vývarem, rozmícháme a 10 minut povaříme.
  • 4
    Omáčku zjemníme žloutkem a opepříme.
  • 5
    Očistíme a nakrájíme žampiony.
  • 6
    Nastrouháme sýr.
  • 7
    Do zapékací mísy vložíme rybu, zalijeme omáčkou, posypeme houbami, sýrem a strouhankou.
  • 8
    Poklademe vločkami ze zbytku másla a 30 minut zapékáme.
  • 9
    Podáváme s čerstvým bílým pečivem nebo vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.