Rybí filé po tyrolsku
40 min.

Ingredience
- 50gramůTuk
- 250gramůRajčata
- 100mililitrůVíno bílé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPetržel - nať
- 750gramůFilé rybí
- 1špetkaMuškátový květ
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50gramůOlej stolní
- 1lžíceCitronová šťáva
- 5kusůVejce slepičí
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
486 kcal
Bílkoviny
76 g
Tuky
31 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
637 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Osolímea opepříme částečně rozmrazené filé a doměkka opečeme.
- 2Do vymazaného pekáče dáme rybu, poklademe plátky spařených rajčat a zalijeme zálivkou.
- 3Připravíme ji z rozšlehaných vajec s vínem, strouhaným sýrem, muškátem a solí.
- 4Pečeme, až zálivka ztuhne.
- 5Na talíři posypeme pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.