Rybí filé po tyrolsku

40 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
486 kcal
Bílkoviny
76 g
Tuky
31 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
637 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Osolímea opepříme částečně rozmrazené filé a doměkka opečeme.
  • 2
    Do vymazaného pekáče dáme rybu, poklademe plátky spařených rajčat a zalijeme zálivkou.
  • 3
    Připravíme ji z rozšlehaných vajec s vínem, strouhaným sýrem, muškátem a solí.
  • 4
    Pečeme, až zálivka ztuhne.
  • 5
    Na talíři posypeme pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.