Rybí filé s ananasem
45 min.
Ingredience
- 600gramůFilé z aljašské tresky
- 200gramůKompot ananasový
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
9 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
462 mg
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na pánvi na části rozpáleného másla.
- 2Filé urovnáme do máslem vymazané zapékací mísy a poklademe kousky kompotovaného ananasu. Pokapeme kompotovou šťávou a posypeme nasekanou petrželkou.
- 3Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě 25-30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.