Rybí filé s česnekem zapečené na pivu

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
86 g
Tuky
14 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Stroužky česneku oloupeme, prolisujeme a utřeme se solí. Cibuli oloupeme a rozpůlíme. Petrželku omyjeme a okapanou najemno nasekáme.
  • 2
    Rybí filé omyjeme studenou vodou, osušíme, nakrájíme na porce a osolíme.
  • 3
    V hrnci do 1dl piva a vody dáme koření a cibuli a necháme 15 minut vařit. Potom do hrnce přidáme rybí filé a vaříme ještě 10 minut. Uvařené filé vyjmeme, vložíme do zapékací mísy vymazané máslem, potřeme hořčicí a utřeným česnekem, opepříme, podlijeme trochou piva a v předehřáté troubě krátce zapečeme.
  • 4
    Porce ryby na talířích posypeme nakrájenou petrželkou a podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.