Rybí filé s cibulí
20 min.

Ingredience
- 450gramůFilé z aljašské tresky
- 1kusCibule
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1lžičkaCukr krupice
- 120mililitrůVývar drůbeží
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
2 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
593 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce filé osušíme, po obou stranách osolíme a opepříme. Do vhodné široké nádoby rozložíme porce filé a posypeme je oloupanou, na plátky nakrájenou cibulí. Pokapeme octem a posypeme cukrem. V mikrovlnné troubě dusíme při polovičním výkonu 7-8 minut. Potom filé zalijeme horkým vývarem a dusíme další 2 minuty. Podáváme s různě upravenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.