Rybí filé s cibulí

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
2 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
593 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé osušíme, po obou stranách osolíme a opepříme. Do vhodné široké nádoby rozložíme porce filé a posypeme je oloupanou, na plátky nakrájenou cibulí. Pokapeme octem a posypeme cukrem. V mikrovlnné troubě dusíme při polovičním výkonu 7-8 minut. Potom filé zalijeme horkým vývarem a dusíme další 2 minuty. Podáváme s různě upravenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.