Rybí filé s hořčicovou omáčkou

25 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
85 g
Tuky
12 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
857 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filé nakrájíme na silnější plátky a urovnáme do třílitrové nádoby. Přilijeme vodu, ocet, přidáme pepř, oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a podle chuti sůl. Přiklopíme a vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 6 minut. Potom filé obrátíme a vaříme ještě 6 minut.
  • 2
    V jiné nádobě rozehřejeme máslo. Hořčici rozmícháme s 2 lžícemi šťávy z filé a opatrně smícháme s rozehřátým máslem. Vaříme na plný výkon 2-3 minuty.
  • 3
    Filé podáváme přelité hořčicovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.