Rybí filé s pórkem na česneku
30 min.
Ingredience
- 3lžíceOlej stolní
- 1špetkaSůl
- 2kusyPórek
- 5gramůPetržel - nať
- 600gramůFilé z aljašské tresky
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 3stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
273 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
6 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Filé rozdělíme na malé kousky, osolíme a prudce opečeme na oleji.
- 2Potom přidáme nakrájený pórek, nasekaný česnek a vše spolu s rybou ještě opékáme. Zahustíme kouskem másla smíchaného s hladkou moukou a mírně podlijeme.
- 3Nakonec pokrm krátce povaříme a povrch posypeme sekanou petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 17. 11. 2015
Rybí filé s pórkem na česneku
Moc dobré jídlo, rychle připravené, všechny suroviny mám ráda a hodí se k sobě jako celek. Palec nahoru🙂