Rybí filé s pórkovou omáčkou

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
8 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, pórek na tenká kolečka, která ještě překrojíme, rybí filé osolíme, opepříme a posypeme kari kořením.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme trošku oleje, přisypeme cibuli, zpěníme, přiložíme filé a osmažíme z obou stran. Filé vyjmeme, do pánve přisypeme pórek, orestujeme, podlijeme troškou vody a dusíme do měkka. Přidáme instantní jíšku, necháme rozpustit, provaříme, hustotu omáčky regulujeme vodou, přiložíme zpět filé a prohřejeme. Podle potřeby dochutíme solí a pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 25. 7. 2016
Rybí filé s pórkovou omáčkou
Velmi chutné zpracování rybích filet. Měla jsem filety z mořské štiky. Určitě budu opakovat, jen vynechám kari, které zbytečně zabije rybí chuť. Ale omáčku můžu doporučit 🙂