Rybí filé s rajčatovou omáčkou
50 min.

Ingredience
- 240gramůFilé rybí
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2špetkySůl
- 20gramůOlej rostlinný
- 30gramůCibule
- 30gramůPaprika zelená
- 20gramůMouka pšeničná hladká
- 1lžíceProtlak rajčatový
- 1stroužekČesnek
- 1,5decilitryVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
9 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
615 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Filé nakrájíme na proužky, zakapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a pod fólií necháme v chladničce zhruba 20 minut odležet. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek utřeme se špetkou soli, papriky zbavíme semen a nakrájíme na tenké nudličky.
- 2Filé obalíme v mouce a orestujeme na rozpáleném oleji. Poté vmícháme cibuli, papriku, česnek, rajský protlak, vodu a pod poklicí dusíme, dokud není maso měkké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.