Rybí filé s rajčatovou omáčkou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
9 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
615 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filé nakrájíme na proužky, zakapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a pod fólií necháme v chladničce zhruba 20 minut odležet. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek utřeme se špetkou soli, papriky zbavíme semen a nakrájíme na tenké nudličky.
  • 2
    Filé obalíme v mouce a orestujeme na rozpáleném oleji. Poté vmícháme cibuli, papriku, česnek, rajský protlak, vodu a pod poklicí dusíme, dokud není maso měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.