Rybí filé v alobalu s bramborami

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
17 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Vápník
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filé osolíme, opepříme, brambory oškrábeme, omyjeme, nakrájíme na tenčí plátky, kopr posekáme na jemno, citron nakrájíme na tenké plátky. Čtyři kusy alobalu potřeme silnou vrstvou másla, poklademe plátky brambor, na brambory vložíme po jedné porci rybího filé, navrch položíme po jednom plátku citronu, zasypeme koprem a pečlivě zabalíme. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při střední teplotě zhruba 20 minut.
  • 2
    Porce nerozbalujeme, položíme je na talíře, každý strávník si svůj pokrm rozbalí sám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.