Rybí filé v alobalu s bramborami
40 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
17 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Vápník
4 g
Postup přípravy
- 1Rybí filé osolíme, opepříme, brambory oškrábeme, omyjeme, nakrájíme na tenčí plátky, kopr posekáme na jemno, citron nakrájíme na tenké plátky. Čtyři kusy alobalu potřeme silnou vrstvou másla, poklademe plátky brambor, na brambory vložíme po jedné porci rybího filé, navrch položíme po jednom plátku citronu, zasypeme koprem a pečlivě zabalíme. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při střední teplotě zhruba 20 minut.
- 2Porce nerozbalujeme, položíme je na talíře, každý strávník si svůj pokrm rozbalí sám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.