Rybí filé v ostré omáčce

60 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
3 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filé osolíme a necháme alespoň 15 minut odležet v chladu.
  • 2
    Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno, oloupaný česnek prolisujeme. Rajčata omyjeme, oloupeme a nakrájíme na malé kousky.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme máslo a na něm krátce osmahneme nakrájenou cibuli. Pak přidáme zázvor, utřený česnek, chilli koření, kurkumu, koriandr, kmín a pepř a vše důkladně promícháme. Přisypeme nakrájená rajčata, směs podle chuti osolíme, zalijeme vodou a 15 minut dusíme pod pokličkou. Potom do omáčky vložíme rybí filé a dusíme přikryté dalších 15 minut, dokud není měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.