Rybí filé zapečené s bramborovou kaší

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
10 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filé nakrájíme na menší kousky, vařené brambory oloupeme, cibuli pokrájíme nadrobno, petrželku rozsekáme na jemno, žampiony krájíme na tenké plátky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, žampiony a osmahneme. Přiložíme filé, zalijeme mlékem, osolíme, opepříme, přidáme bobkový list a povaříme 8 až 10 minut. Mléko by se mělo téměř odpařit.
  • 3
    Do mísy vsypeme brambory, přidáme Lučinu a rozmačkáme šťouchadlem. Do pekáčku vložíme rybí směs z pánve bez bobkového listu, posypeme petrželkou, zakryjeme bramborovou kaší, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.