Rybí filé zapečené se sýrem a sherry

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
579 kcal
Bílkoviny
77 g
Tuky
25 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
310 mg
Cukr
292 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filé naporcujeme, osolíme, okmínujeme, pažitku posekáme najemno, sýr nastrouháme. V pánvi roztavíme kousek másla a porce filé na něm zprudka osmažíme. Filé vyskládáme do pekáčku, v mléce rozmícháme žloutky, strouhaný sýr, pažitku, trochu cherry a porce file v pekáčku zalijeme. Ještě trochu dochutíme solí, pepřem, kmínem a dáme do trouby zapéct. Zapékáme přibližně čtvrt hodiny.
  • 2
    Porce filé upravíme na talíře a podáváme s plátky bílé veky, které můžeme nasucho opéct v topinkovači.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.