Rybí filé zapečené v parmezánu, brambory a okurkový salát

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
11 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filé z tresky pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, okmínujeme a položíme do zapékací mísy vymazané olejem.
  • 2
    Filé přelijeme smetanou smíchanou s hořčicí a navrch rozložíme plátky oloupané cibule.
  • 3
    Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut, před koncem pečení posypeme povrch nastrouhaným sýrem a dopékáme, aby se sýr roztavil.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami a okurkovým salátem.
  • 5
    Okurkový salát: Oloupanou salátovou okurku nahrubo nastrouháme a promícháme se solí, pepřem, octem a náhradním sladidlem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.