Rybí filet s krustou

70 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
8 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a položíme do máslem vymazané zapékací formy. Cibuli nakrájíme na kolečka a osmahneme ve větším množství olivového oleje do sklovata. Přidáme rajčata a nadrobno nasekaný česnek, promícháme a podusíme. Ochutíme medem, bylinkami, solí a pepřem a přidáme i nadrobno nasekaný fenykl. Asi 15 minut necháme za občasného míchání provařit, směs rozdělíme na rybí filety a zapečeme v předehřáté troubě při 200 °C asi 30 minut.
  • 2
    Podáváme s bramborovou kaší a nebo s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.