Rybí filet s rýží

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
393 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
13 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Nadrobno nakrájenou cibuli zesklovatíme na oleji a přidáme na proužky nakrájené papriky a na kolečka nakrájený pórek. Promícháme, osmahneme, přilijeme trochu vývaru a zeleninu podusíme. Rýži propláchneme, přidáme k zelenině a zlehka promícháme. Okořeníme oreganem, osolíme a případně opepříme. Nahoru položíme porce ryby a na velmi mírném ohni asi 30 minut dusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.