Rybí filet s rýží
30 min.
Ingredience
- 120gramůCibule
- 800gramůLosos - filety
- 40mililitrůCitronová šťáva
- 20mililitrůOlej olivový
- 60gramůPaprika zelená
- 60gramůPaprika červená
- 100gramůPórek
- 400mililitrůVývar rybí
- 200gramůRýže Basmati
- 2gramyOregano sušené
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
393 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
13 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Filety pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Nadrobno nakrájenou cibuli zesklovatíme na oleji a přidáme na proužky nakrájené papriky a na kolečka nakrájený pórek. Promícháme, osmahneme, přilijeme trochu vývaru a zeleninu podusíme. Rýži propláchneme, přidáme k zelenině a zlehka promícháme. Okořeníme oreganem, osolíme a případně opepříme. Nahoru položíme porce ryby a na velmi mírném ohni asi 30 minut dusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.