Rybí filety s arašídy
28 min.
Ingredience
- 280gramůOkoun - filety
- 8gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 100gramůArašídy
- 60gramůStrouhanka
- 1kusVejce slepičí
- 60gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 40gramůCitrony
- 70mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
21 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
585 mg
Postup přípravy
- 1Rybí filety nakrájíme na širší proužky, arašídy trochu nadrtíme a smícháme se strouhankou.
- 2Proužky ryb osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, obalíme v hladké mouce, namočíme v rozkvedlaném vejci a nakonec obalíme v arašídové strouhance.
- 3V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme rybí filety a osmažíme dozlatova.
- 4Filety upravíme na servírovací mísu, ozdobíme plátky citronu a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.