Rybí guláš se žampiony

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
11 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opláchneme rybí maso, vykostíme a nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    Posypeme je paprikou, opepříme a necháme odležet.
  • 3
    Nakrájenou slaninu na kostičky zpěníme v hrnci.
  • 4
    Přidáme pokrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět.
  • 5
    Zasypeme moukou, vložíme nakrájenou papriku, rajčata zbavená slupky též pokrájená a zalijeme vývarem z masoxu.
  • 6
    Dusíme 10 minut.
  • 7
    Přidáme nakrájené žampiony, česnek, kmín, špetku majoránky a rybu.
  • 8
    Guláš povaříme, aby maso změklo.
  • 9
    Dochutíme solí a pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.