Rybí guláš se žampiony
50 min.
Ingredience
- 300gramůKapr obecný
- 500gramůPangasius - filety
- 100gramůAnglická slanina
- 2kusyPaprika zelená
- 3kusyRajčata
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 1lžičkaKmín celý
- 1špetkaMajoránka
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 2kusyCibule
- 2stroužkyČesnek
- 800mililitrůHovězí vývar základní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
11 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Opláchneme rybí maso, vykostíme a nakrájíme na malé kousky.
- 2Posypeme je paprikou, opepříme a necháme odležet.
- 3Nakrájenou slaninu na kostičky zpěníme v hrnci.
- 4Přidáme pokrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět.
- 5Zasypeme moukou, vložíme nakrájenou papriku, rajčata zbavená slupky též pokrájená a zalijeme vývarem z masoxu.
- 6Dusíme 10 minut.
- 7Přidáme nakrájené žampiony, česnek, kmín, špetku majoránky a rybu.
- 8Guláš povaříme, aby maso změklo.
- 9Dochutíme solí a pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.