Rybí kari s cizrnou

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
5 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na hladkou kaši rozmixujeme česnek, zázvor, cibuli, které jsme si nejprve za stálého míchání opekli doměkka 4-5 minut v hrnci s rozehřátým olejem. Po odstavení přidáme opečené suroviny do mísy na mixování s rajčaty a rybím vývarem. Rozmixovanou hmotu nalijeme do hrnce, přidáme mletý koriandr, kari pastu, cizrnu a po důkladném promíchání omáčku zvolna dusíme asi 15 minut do zhoustnutí.
  • 2
    Přidáme kousky ryby a ještě 5 minut vše povaříme tak, aby bylo maso křehké, ale nerozpadalo se. Na 2-3 minuty odstavíme, vmícháme jogurt a čerstvý koriandr. Osolíme, opepříme a s rýží basmati a plátky limety servírujeme.
  • 3

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.