Rybí kebab

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
737 kcal
Bílkoviny
70 g
Tuky
41 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvou rybu očistíme, vykucháme, dobře omyjeme a nakrájíme na větší kusy, osolíme, necháme 30 minut v chladničce.
  • 2
    Kořenovou zeleninu: mrkev, celer, pastinák a petržel očistíme, omyjeme, nahrubo nastrouháme a dáme do misky.
  • 3
    Na pánvi v rozpáleném oleji krátce orestujeme drobně pokrájenou cibuli, pak k ní přidáme 1/2 nastrouhané zeleniny a pod pokličkou dusíme maximálně 6 minut. Potom na zeleninu položíme porce ryby, zakryjeme zbývající zeleninou, přidáme 5 zrnek pepře, osolíme a dolijeme přibližně 4 dl vody.
  • 4
    Dusíme při mírné teplotě pod pokličkou, do změknutí ryby asi 20-25 minut (podle druhu ryby).
  • 5
    Při servírování rybu pokapeme citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.