Rybí knedlíčky s kokosem a chilli
45 min.
Ingredience
- 100gramůCibulka jarní
- 4stroužkyČesnek
- 4kusyChilli paprička
- 800gramůTreska aljašská
- 5gramůPepř černý mletý
- 8gramůSůl
- 20gramůCitronová tráva
- 20gramůZázvor mletý
- 5gramůKurkuma
- 350mililitrůKokosové mléko
- 20gramůKokosový krém
- 20mililitrůChilli omáčka
- 1decilitrOlej arašídový (podzemnicový)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
623 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
44 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
21 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Pokrájenou jarní cibulku, česnek a chilli papričku bez jader spolu s kousky rybího masa umeleme na masovém strojku. Osolíme, okořeníme a v dlaních vytvoříme z hmoty malé kuličky, které 5 minut osmažíme dozlatova na rozpáleném arašídovém oleji.
- 2Knedlíčky vyjmeme a do pánve přidáme kokosové mléko, kokosový krém a chilli omáčku, vrátíme knedlíčky a ještě 10 minut povaříme na mírném ohni.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.