Rybí kostky s rýží

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
70 g
Tuky
16 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
2 g
Cukr
26 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou rýži vsypeme do kastrolu na rozpálený olej a krátce ji osmahneme. Podlijeme 300ml vroucí vody, přidáme oloupanou cibuli s hřebíčkem a pod pokličkou dusíme doměkka. Omyté a osušené porce filé nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a poprášíme mletou paprikou. Na pánvi na oleji osmahneme po všech stranách dozlatova. Měkkou rýži upravíme na talíře spolu s kostkami filé. Pokrm posypeme nastrouhaným sýrem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.