Rybí kostky s rýží
40 min.
Ingredience
- 600gramůFilé rybí
- 200gramůRýže loupaná
- 300mililitrůVoda pitná
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
70 g
Tuky
16 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
2 g
Cukr
26 mg
Postup přípravy
- 1Propláchnutou rýži vsypeme do kastrolu na rozpálený olej a krátce ji osmahneme. Podlijeme 300ml vroucí vody, přidáme oloupanou cibuli s hřebíčkem a pod pokličkou dusíme doměkka. Omyté a osušené porce filé nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a poprášíme mletou paprikou. Na pánvi na oleji osmahneme po všech stranách dozlatova. Měkkou rýži upravíme na talíře spolu s kostkami filé. Pokrm posypeme nastrouhaným sýrem a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.