Rybí kotlety po anglicku
55 min.
Ingredience
- 1000gramůTreska aljašská
- 100gramůZelenina kořenová
- 70gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaSardelová pasta
- 5lžicStrouhanka
- 200mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
819 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
67 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
799 mg
Cukr
501 mg
Postup přípravy
- 1Očištěnou kořenovou zeleninu nastrouháme a chvíli podusíme v kastrolu na másle. Podle chuti osolíme, opepříme a přidáme sardelovou pastu.
- 2Omyté a osušené porce tresky osolíme a necháme krátce odležet. Potom je potřeme podušenou zeleninou a obalíme ve strouhance.
- 3Připravené rybí kotlety smažíme na oleji na pánvi dozlatova.
- 4Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo bramborová kaše.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.