Rybí kotlety po anglicku

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
819 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
67 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
799 mg
Cukr
501 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou kořenovou zeleninu nastrouháme a chvíli podusíme v kastrolu na másle. Podle chuti osolíme, opepříme a přidáme sardelovou pastu.
  • 2
    Omyté a osušené porce tresky osolíme a necháme krátce odležet. Potom je potřeme podušenou zeleninou a obalíme ve strouhance.
  • 3
    Připravené rybí kotlety smažíme na oleji na pánvi dozlatova.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo bramborová kaše.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.