Rybí maso s rajčaty
35 min.
Ingredience
- 600gramůKapr obecný
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 4kusyRajčata
- 1lžícePetržel - nať
- 200mililitrůOlej rostlinný
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
665 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
59 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté porce kapra nakrájíme na kousky, osolíme a obalíme v hladké mouce. Kousky opečeme na pánvi na oleji po všech stranách.
- 2V jiné pánvi osmažíme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a rozetřený česnek. Přidáme omytá, na dílky nakrájená rajčata, nasekanou petrželku a vše prohřejeme.
- 3Opečené kousky ryby upravíme na talíře a obložíme rajčatovou směsí.
- 4Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.