Rybí nákyp se šafránem a račími ocásky

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
25 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
838 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu opláchneme pod studenou vodou, osušíme, dáme do máslem vymazané zapékací misky, osolíme, opepříme.
  • 2
    Papriku očistíme, omyjeme, rozpůlíme a zbavíme semen. Nakrájíme nadrobno. Pórek očistíme, opláchneme a bílou část nakrájíme na tenké proužky.
  • 3
    Troubu předehřejeme na 225 stupňů Celsia. Na rybu rozdělíme papriku a pórek, navrch dáme creme fraiche, do níž jsme přimíchali šafrán. Nákyp pečeme v předehřáté troubě 20 minut.
  • 4
    Na okraj nákypu rozdělíme račí ocásky a pečeme ještě 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.