Rybí náplň do pirožků
25 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 2lžíceOlej stolní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 300gramůFilé z aljašské tresky
- 1lžícePetržel - nať
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
53 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
2 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
456 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Porce filé omyjeme ve studené vodě a případně vykostíme. Nakrájíme je na kousky, osolíme, opepříme a osmažíme na rozpálené lžíci oleje.
- 2Přidáme jemně nakrájenou, na zbylém oleji osmahnutou cibuli, nasekanou petrželku a vše dobře promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.