Rybí plátky v pivním těstíčku

50 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
585 kcal
Bílkoviny
92 g
Tuky
27 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
3 g
Cukr
179 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku, sůl, pivo, olivový olej a žloutky utřeme na hladké těstíčko, které necháme 2 - 3 hodiny odležet. Těsně před zpracováním vmícháme tuhý sníh z bílků.
  • 2
    Očištěné rybí plátky potřeme solí, pepřem a pokapeme citrónovou šťávou. Poté je obalujeme v těstíčku a smažíme v horkém oleji.
  • 3
    Necháme odkapat na ubrousku - a při podávání plátky ozdobíme čtvrtkami citronu a čerstvou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.