Rybí polévka
50 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 0,25kusCeler bulvový
- 0,5kusBrokolice
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 2kusyMrkev kořen
- 1kusPetržel kořen
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1litrVoda pitná
- 1200gramůKapr obecný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
529 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
26 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
6 g
Cukr
798 mg
Postup přípravy
- 1Hlavu, kostru a vnitřnosti opláchneme a vložíme do hrnce s vodou, osolíme a vaříme doměkka.
- 2Vývar přecedíme, maso z kostry obereme, dáme do vývaru.
- 3Přidáme vnitřnosti, brokolici a osmaženou zeleninu.
- 4Dochutíme muškátovým květem a povaříme.
- 5Nakonec do polévky přidáme jíšku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.