Rybí polévka s mořskými plody a rýžovým vínem

42 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
3 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do většího hrnce vlijeme rybí vývar, přidáme víno, šťávu z limetky, ustrouhaný zázvor, pokrájený pórek, šalotky, chilli papričku, kterou jsme zbavili semen. Směs na mírném plameni vaříme pod poklicí asi deset minut. Poté přidáme vyloupané, očištěné a nakrájené krevety a hřebenatky, větší část nasekané petrželové nati a podle chuti opepříme a osolíme. Polévku asi dvě minuty provaříme.
  • 2
    Polévku hned servírujeme se zbytkem posekané petrželové nati.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.