Rybí polévka s pivem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
489 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
29 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky, kořenovou zeleninu strouháme nahrubo, rybí filety pokrájíme na kostky. V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme brambory, kořenovou zeleninu a osmahneme. Zalijeme vývarem, pivem, přidáme tymián, bobkový list a povaříme 15 minut. Nyní přidáme kostky ryby a vaříme dalších 5 minut. Polévku odstavíme, podle chuti osolíme, opepříme, přimícháme zakysanou smetanu, rozkvedlané žloutky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.