Rybí polévka s rajčaty na víně

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
176 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
8 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
696 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpáleném másle v hrnci zesklovatíme drobně nasekanou cibuli, na kolečka pokrájený česnek, přidáme víno, povaříme, přimícháme oloupaná a na kostky nakrájená rajčata, kečup, sůl, pepř, vše zalijeme vývarem, přiklopíme poklici a necháme vařit přibližně 20 minut. Před dovařením přidáme do polévky pokrájeného lososa a vaříme ještě 4 minuty. Rybu bychom měli ohlídat, aby se nerozvařila.
  • 2
    Uvařenou polévku servírujeme na talíře, posypeme nasekaným pórkem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.