Rybí polévka s tykví
55 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 6kusůPepř černý celý
- 1500mililitrůVoda pitná
- 100gramůZelenina kořenová
- 1špetkaSůl
- 1kusTykev
- 40gramůTuk
- 3kusyNové koření celé
- 500gramůKapr obecný
- 2kusyŽemle tuková
- 1špetkaPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
18 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Rybu očistíme, opláchneme, zalijeme vodou, osolíme, přidáme zeleninu, koření a uvaříme doměkka. Na polovině tuku osmahneme na kostičky nakrájenou tykev.
- 2Vývar procedíme, přidáme osmahnutou tykev a 10 minut povaříme.
- 3Posypeme petrželkou. Rybí maso vykostíme, nakrájíme a vložíme do polévky.
- 4Podáváme s osmaženými kostičkami žemle.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.