Rybí polévka s tykví

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
18 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu očistíme, opláchneme, zalijeme vodou, osolíme, přidáme zeleninu, koření a uvaříme doměkka. Na polovině tuku osmahneme na kostičky nakrájenou tykev.
  • 2
    Vývar procedíme, přidáme osmahnutou tykev a 10 minut povaříme.
  • 3
    Posypeme petrželkou. Rybí maso vykostíme, nakrájíme a vložíme do polévky.
  • 4
    Podáváme s osmaženými kostičkami žemle.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.