Rybí ragú s okurkami
40 min.

Ingredience
- 5kusůŠalotka
- 1kusOkurka salátová
- 1lžíceCitronová šťáva
- 125mililitrůVývar zeleninový
- 600gramůOkouník mořský
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaHořčice
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1kusKopr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
373 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
8 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
990 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Oloupané šalotky nakrájíme na dílky. Okurku omyjeme, oloupeme, podélně rozkrojíme, zbavíme semen a pokrájíme na plátky.
- 2Šalotku i okurky necháme zesklovatět na másle, přilijeme citronovou šťávu, zeleninový vývar a dusíme asi 8 minut.
- 3Porce filé omyjeme a rozkrájíme na kostky. Šalotku s okurkami ochutíme hořčicí, osolíme, opepříme a přidáme k filé. Pod pokličkou dusíme dalších 8 minut.
- 4Hotové ragú upravíme na předehřátou mísu a podáváme ozdobené koprem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.