Rybí ragú s okurkami

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
373 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
8 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
990 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané šalotky nakrájíme na dílky. Okurku omyjeme, oloupeme, podélně rozkrojíme, zbavíme semen a pokrájíme na plátky.
  • 2
    Šalotku i okurky necháme zesklovatět na másle, přilijeme citronovou šťávu, zeleninový vývar a dusíme asi 8 minut.
  • 3
    Porce filé omyjeme a rozkrájíme na kostky. Šalotku s okurkami ochutíme hořčicí, osolíme, opepříme a přidáme k filé. Pod pokličkou dusíme dalších 8 minut.
  • 4
    Hotové ragú upravíme na předehřátou mísu a podáváme ozdobené koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.