Rybí salát ruský
30 min.
Ingredience
- 300gramůPangasius - filety
- 2kusyVejce slepičí
- 3lžíceZakysaná smetana
- 3lžíceMajonéza
- 2kusyPetržel - nať
- 1gramSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 2kusyRajčata
- 1kusCitrony
- 1kusCeler řapíkatý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
160 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, z jednoho vyndáme žloutek a necháme ho stranou. Zbytek vajec nakrájíme nadrobno.
- 2Uvařené bílé rybí maso necháme zchladnout, v míse rozdrobíme na kousky, přidáme vejce, smetanu, majonézu, sůl, pepř a 1 polévkovou lžíci nasekané petrželové natě.
- 3Rajčata rozkrojíme na čtvrtiny, rozdělíme na čtyři talířky a na ně poklademe rybí salát.
- 4Ozdobíme přes síto rozdrobeným žloutkem, plátky citronu, petrželovou natí a řapíky celeru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.