Rybí salát ruský

30 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
160 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, z jednoho vyndáme žloutek a necháme ho stranou. Zbytek vajec nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Uvařené bílé rybí maso necháme zchladnout, v míse rozdrobíme na kousky, přidáme vejce, smetanu, majonézu, sůl, pepř a 1 polévkovou lžíci nasekané petrželové natě.
  • 3
    Rajčata rozkrojíme na čtvrtiny, rozdělíme na čtyři talířky a na ně poklademe rybí salát.
  • 4
    Ozdobíme přes síto rozdrobeným žloutkem, plátky citronu, petrželovou natí a řapíky celeru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.