Rybí salát s chřestem

22 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
13 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z mořské štiky vložíme do osolené vody a vaříme 7 minut, scedíme a nakrájíme na menší kousky. Vychladlé rybí maso vsypeme do mísy, přidáme okapaný nakládaný hrášek a nakládaný chřest. Přisypeme na kostičky nakrájené rajče, zalijeme rybí zálivkou a dáme vychladit.
  • 2
    Rybí zálivku si připravíme smícháním oleje, octa, cukru, špetky soli, pepře, hořčice a pár kapek pikantní rybí omáčky. Můžeme trochu naředit vodou.
  • 3
    Salát podáváme s celozrnným pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.