Rybí salát s těstovinami

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
13 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filety uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme vychladnout. Maso nakrájíme na kostičky, vložíme do mísy, přisypeme scezený nakládaný hrášek, na nudličky nakrájenou kyselou okurku, osolíme, opepříme, přimícháme hořčici a majonézu. Nakonec vmícháme vařené těstoviny a dáme uležet.
  • 2
    Salát podáváme vychlazený s celozrnným pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.