Rybí salát sladkokyselý

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
6 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opláchneme rybí maso a dáme do pánve, přelijeme vodou. Stonek citronové trávy zlomíme v půlce a s limetkovými listy přidáme k rybímu masu. Vidličkou propíchneme chilli papričku a přidáme do pánve. Přivedeme k varu a dusíme 8 minut, poté necháme vychladnout.
  • 2
    Rybí maso necháme okapat, odstraníme kůži a maso dáme do mísy. Vmícháme pokrájené jarní cibulky, papriku a ananas nakrájený na kostky.
  • 3
    Listy řeřichy omyjeme a rozdělíme na 4 talíře a lžící na ně přidáme rybí směs.
  • 4
    Smícháme slunečnicový olej, vinný ocet, mleté chilli, med, sůl a pepř a touto zálivkou přelijeme salát. Podáváme ozdobený pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.