Rybí špízy na kari
30 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 100gramůRajčata
- 0,5lžičkaKari koření
- 400gramůFilé z aljašské tresky
- 0,5lžičkaZázvor mletý
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceMed včelí
- 4lžíceOlej stolní
- 1lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
172 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
9 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
472 mg
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Na kousky nakrájíme rybí maso.
- 2Smícháme v misce pepř, sůl, kari, zázvor, med, olivový olej a šťávu z půl citronu. Vše promícháme a 30 minut necháme odležet.
- 3Rybí kousky obalíme v připravené marinádě.
- 4Poté napichujeme společně s rajčátky na špízy.
- 5Na rozehřátém oleji smažíme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.