Rybí špízy na kari

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
172 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
9 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
472 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na kousky nakrájíme rybí maso.
  • 2
    Smícháme v misce pepř, sůl, kari, zázvor, med, olivový olej a šťávu z půl citronu. Vše promícháme a 30 minut necháme odležet.
  • 3
    Rybí kousky obalíme v připravené marinádě.
  • 4
    Poté napichujeme společně s rajčátky na špízy.
  • 5
    Na rozehřátém oleji smažíme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.