Rybí špízy s citrusy

28 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
9 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
4 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filety z tuňáka a lososa (zbavené kůže) nakrájíme na stejně velké kousky. Pomeranče i grapefruity oloupeme a rozebereme na dílky. Do misky nasypeme strouhanou citronovou kůru, sůl, pepř, prolisovaný česnek, přidáme med, citronovou šťávu a důkladně rozmícháme. Na jehly napichujeme střídavě kousky ryb, dílky citrusů a bobkové listy, potřeme rozmíchanou omáčkou, necháme 2 hodiny uležet.
  • 2
    Špízy grilujeme zhruba osm minut ze všech stran.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.