Rybí špízy se zeleninou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
11 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné papriky nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nasekáme. Rozehřejeme lžíci oleje a necháme na něm zesklovatět cibuli. Přidáme nakrájené papriky a zvolna dusíme asi 20 minut.
  • 2
    Omyté filé osušíme, osolíme, opepříme a nakrájíme na plátky silné asi 1,5cm.
  • 3
    Na špízy střídavě napichujeme omytou, na kolečka nakrájenou cuketu, omytá rajčata a plátky ryby. Špízy poprášíme moukou a smažíme 10 minut na 3 lžících oleje.
  • 4
    Papriky rozmixujeme a propasírujeme sítem. Přidáme je do smetany a necháme přejít varem. Okořeníme a vmícháme nasekanou petrželku.
  • 5
    Omáčku podáváme ke špízům zvlášť.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.