Rybí taštičky

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
822 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
54 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
2 g
Cukr
597 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okořeněné rybí filé osmahneme na pánvi.
  • 2
    Opražíme zvlášť na másle mouku, přidáme vodu, bobkový list a nasekanou petrželovou nať.
  • 3
    Necháme projít varem a dáme vychladnout.
  • 4
    Poté přilijeme citronovou šťávu.
  • 5
    Rozmačkáme vidličkou filé a smícháme s pokrájenými vejci a omáčkou z mouky.
  • 6
    Rozválíme listové těsto a rozkrájíme na čtverečky 5x5cm.
  • 7
    Na každý dáme lžičku rybí směsi, složíme je - přiložíme jednu na druhou a dáme na vymazaný plech a rozšlehaným vejcem potřeme.
  • 8
    Dáme na 30 minut péct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.