Rybí taštičky
50 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 5kusůVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1kusBobkový list
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 500gramůListové těsto
- 1lžícePetržel - nať
- 0,5kilogramFilé z aljašské tresky
- 1lžíceCitronová šťáva
- 250mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
822 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
54 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
2 g
Cukr
597 mg
Postup přípravy
- 1Okořeněné rybí filé osmahneme na pánvi.
- 2Opražíme zvlášť na másle mouku, přidáme vodu, bobkový list a nasekanou petrželovou nať.
- 3Necháme projít varem a dáme vychladnout.
- 4Poté přilijeme citronovou šťávu.
- 5Rozmačkáme vidličkou filé a smícháme s pokrájenými vejci a omáčkou z mouky.
- 6Rozválíme listové těsto a rozkrájíme na čtverečky 5x5cm.
- 7Na každý dáme lžičku rybí směsi, složíme je - přiložíme jednu na druhou a dáme na vymazaný plech a rozšlehaným vejcem potřeme.
- 8Dáme na 30 minut péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.