Rybí várka – skandinávská úprava ryb pro studenou i teplou kuchyni

21 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
73 kcal
Sacharidy
12 g
Vláknina
467 mg
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme 5 dl vody, 2 dl octa, přidáme 4 lžičky soli, 3 lžičky cukru, 10 kuliček celého pepře, 10 kuliček nového koření, 2 - 3 bobkové listy a několik snítek kopru (2 - 3 lžíce). Vše pomalu vaříme 7 - 10 minut, až poté vkládáme rybu, kterou necháme přejít varem, snížíme teplotu, podle druhu a velikosti ji necháme „táhnout“ do měkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.