Rybí vývar
65 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusPetržel - nať
- 2litryVoda pitná
- 2kusyCeler řapíkatý
- 1kusBobkový list
- 1kusSůl
- 6kusůPepř černý celý
- 125mililitrůVíno bílé
- 1kusMrkev kořen
- 1kusRajčata
- 500gramůKapr obecný
- 1kusCitrony
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
888 kcal
Bílkoviny
94 g
Tuky
29 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
13 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Do velkého hrnce dáme vodu,rybí odřezky/hlava,kosti,kůže/,všechnu zeleninu,cibuli,bobkový list,hrubou sůl a pepř,víno.Přivedeme do varu,snížíme teplotu a vaříme 10 minut.Z povrchu pravidelné odstraňujeme vodu děrovanou naběračkou.Vývar přecedíme a používáme do uvedených receptů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.