Rybí vývar se škeblemi a těstovinami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
10 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velkém kastrolu na rozehřátém oleji osmažíme najemno nakrájenou cibuli.
  • 2
    Ještě než cibule změní barvu, přidáme tymián, česnek, bazalku a chilli.
  • 3
    Poté zalijeme vývarem, vmícháme rajčatový protlak, cukr, osolíme a opepříme. Uvedeme do varu a při snížené teplotě za občasného míchání vaříme 15 minut.
  • 4
    Přidáme hrášek a vaříme dalších 5 minut.
  • 5
    Do vývaru vložíme zavářkové těstoviny a necháme vařit, až jsou těstoviny hotové.
  • 6
    Snížíme teplotu na minimum a přidáme mražené či nakládané škeble, necháme 2-3 minuty ohřát. Podle chuti dokořeníme.
  • 7
    Vývar podáváme ozdobený bazalkou a tymiánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.