Rybí zelené kari

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
98 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
9 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
9 g
Cukr
336 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme olej ve velké pánvi a osmahneme pokrájené jarní cibulky. Vmícháme mletý koriandr, kmín, chilli a smažíme, dokud nezačne koření vonět. Přidáme čerstvý koriandr, pažitku, mátu, kokosové mléko, sůl a pepř.
  • 2
    Do pánve vložíme rybí plátky a pod pokličkou podusíme 15 minut.
  • 3
    Hotové plátky rozdělíme na ohřáté talíře, přelijeme omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.