Rychlé jehněčí
20 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 500gramůJehněčí maso
- 1lžíceBaharat
- 100gramůRozinky tmavé
- 150mililitrůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 1lžičkaMáta
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 3lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
20 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
919 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno a spolu s prolisovaným česnekem osmahneme na oleji. Vložíme maso a koření baharat. Mícháme další 1 minutu, poté přidáme rozinky a pokrájená loupaná rajčata.
- 2Po dalších 2 minutách přidáme do směsi nadrobno nasekanou mátu, vše ochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti. Ihned poté podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.