Rychlé karbanátky

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
10 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařené maso zbavíme kůže a vykostíme. Čisté maso nakrájíme na kousky a vložíme do mísy.
  • 2
    Cibuli, celer a papriky nakrájíme na kousky a přimícháme k masu.
  • 3
    Přidáme vejce, strouhanku, ochutíme solí a pepřem.
  • 4
    Masovou směs promačkáme a tvoříme placičky, které naskládáme na vymazaný plech a potřeme olejem.
  • 5
    Pečeme dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.