Rychlé karbanátky
50 min.
Ingredience
- 1lžíceOlej stolní
- 2kusyCeler řapíkatý
- 0,5kusPaprika žlutá
- 0,5kusPaprika červená
- 1špetkaSůl
- 1hrnekStrouhanka
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusVejce slepičí
- 1kusCibule
- 500gramůKuřecí maso vařené
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
10 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Uvařené maso zbavíme kůže a vykostíme. Čisté maso nakrájíme na kousky a vložíme do mísy.
- 2Cibuli, celer a papriky nakrájíme na kousky a přimícháme k masu.
- 3Přidáme vejce, strouhanku, ochutíme solí a pepřem.
- 4Masovou směs promačkáme a tvoříme placičky, které naskládáme na vymazaný plech a potřeme olejem.
- 5Pečeme dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.