Rychlotrubky
20 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2lžíceOlej stolní
- 1špetkaOregano sušené
- 100gramůAnglická slanina
- 2kusyRajčata
- 100gramůSýr Niva (Rokfór)
- 1špetkaBazalka
- 250gramůTěstoviny konzumní
- 3stroužkyČesnek
- 2kusySýr smetanový tavený 45%
- 2litryVoda pitná
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
598 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
25 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
986 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Uvaříme těstoviny v osolené vodě s trochou oleje.
- 2Nakrájíme slaninu a cibuli na kostičky.
- 3Zpěníme na rozškvařené slanině cibuli, přidáme nakrájená rajčata, která jsme předtím spařila a odstranili slupku, nakrájený česnek a koření.
- 4Vmícháme tavené sýry, necháme rozpustit a přidáme nastrouhanou nivu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.