Rychlý okurkový salát

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
40 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté, případně oloupané okurky nastrouháme na kolečka, osolíme a dáme do cedníku. Po chvíli je vymačkáme a přendáme do mísy.
  • 2
    Přidáme jemně nasekaný kopr, pepř, sladidlo a ocet. Vše promícháme.
  • 3
    Salát ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 5. 3. 2016
Rychlý okurkový salát
Nikdy jsem nenechávala takto okurky "vypotit" na cedníku. Zkusila jsem, ale už to dělat nebudu. Nějak mi uniká smysl , proč. Udělám klasickým způsobem. Jinak dobrý salátek, porce jsou dost velké, z jedné se dají udělat porce dvě.🙂 Sladila jsem tekutou stévií, mám i v prášku.