Rychlý pstruh

35 min.
Polsko
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
438 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
23 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pstruhy oškrábeme, vykucháme, odstraníme oči, omyjeme studenou tekoucí vodou, následně je osušíme. Celého pstruha citronovou šťávou. Česnek oloupeme, prolisujeme, položíme na talíř, přisypeme sůl, pepř, vše dobře promícháme a pstruha důkladně potřeme - včetně břišní dutiny. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a naskládáme do pstruha.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, vložíme na ni připraveného pstruha, z obou stran ho opečeme do zlatova.
  • 3
    Upečené pstruhy stáhneme ze sporáku, položíme na mělké oválné talíře a servírujeme s vhodnou přílohou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.